Gevlekte Hyena

Deze gevlekte hyena was nogal onrustig toen ik Planckendael bezocht. Dat kon ook moeilijk anders: zowat overal kon je machines horen en werd er volop gewerkt aan vernieuwingen in het dierenpark. Dat zoiets al eens lawaai geeft, kan je merken aan het gedrag van de meeste dieren. Nu maar hopen dat men er kan door werken en die dieren ook wat rust gunt.

Advertenties

4 reacties op ‘Gevlekte Hyena

  1. Na twee jaar van ’s morgens 7u. tot ’s avonds 19u. weet ik er ‘alles’ van, Stef. Je gaat er gewoon aan kapot… Dat was wegens verbouwingen aan de linkerkant van mijn huis. Mijn rechtse buur is onlangs overleden, en ook daar is ’t nu van dat… Moordend… Dus voor die dieren ook… ! Ik kan vluchten…, die dieren helaas niet…

    1. 😦 Zo erg heb ik het nooit meegemaakt. Toch niet van 7 uur ’s morgens tot 19 uur ’s avonds. Wel een buur gehad die op zaterdag en zondag voor 7 uur ’s ochtend lawaai maakte en toen hij wist dat we allemaal wakker waren, vertrok. Al had hij niet helemaal ongelijk: de muziek die mijn pa overdag speelde stond bij wijlen heel luid.

Jullie reactie's zijn welkom en worden altijd gelezen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.