Mosselfiets

L1130099 - 2014-04-21 at 09-52-45

Elk jaar halen duikers allerlei troep uit het kanaal Brugge-Damme-Sluis. Daarbij steeds enkele fietsen. Deze kon dus nooit jaren in het water gelegen hebben. Toch hangt die vol met mosselschelpjes. Vraag me niet wie zich bezig houd met het dumpen van fietsen in een kanaal. Deze fiets leek me niet bepaald oud en eerder een duurder model. Tja.

Advertenties

8 reacties op ‘Mosselfiets

    1. Dit is niet het werk van de zee: er bestaan ook zoetwatermosselen en die zijn tegenwoordig talrijk in bepaalde kanalen waar de waterkwaliteit de laatste jaren sterk verbeterd is. Die fiets komt uit een kanaal – niet uit de zee.

  1. Dat het zo vlug ging wist ik niet. Dit zijn fietsen die genomen worden om van het ene punt naar het andere te rijden en dan dumpt men die her en der maar in een kanaal of waterloop.Een fiets is nu momenteel ook geen goedkoop iets. Toen mijn dochter in Gent op kot zat heeft me dat 3 fietsen gekost. Dat is niet om mee te lachen. De eerste maar een dure en de volgend”e occasies maar dan nog ben je een heel bedrag kwijt.

    1. Ik heb me altijd af gevraagd wat iemand bezielt om een fiets in een kanaal of rivier te gooien. Ze zijn inderdaad kostelijk plus dat het de gemeente nog handenvol geld kost om al die waterlopen proper te houden. Zelf nooit gedaan en ik zou het nooit kunnen: zo maar een anders eigendom vernielen of stelen is iets dat ik niet begrijp.

Jullie reactie's zijn welkom en worden altijd gelezen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s