De kunst van slapen

IMG_1947 - 2014-08-16 at 08-59-07

Wie zich ooit afvroeg waarom mensen katten houden als huisdier, krijgt hier eigenlijk het antwoord. Katten blijven verrassen. Hun eigenzinnig gedrag bezorgt zelfs kattenhaters een glimlach. Hoe deze er in slaagt om te blijven slapen, op zo’n plaats, is voor mij een raadsel. De kans is groot dat die niet eens slaapt op de wagen van zijn ‘baasje’. Katten vagen nogal eens hun voeten aan het eigendomsbeginsel. Daarom dat die in staat is om ongegeneerd te blijven slapen.

IMG_1951 - 2014-08-16 at 09-00-56

Advertenties

9 thoughts on “De kunst van slapen

    1. Niets beter om te zien hoeveel er veranderd is dan eens te kijken op Google streetview. Meerdere huizen zijn intussen van eigenaar veranderd en de nieuwe eigenaars hebben intussen reeds hun stempel (laten) drukken op de omgeving.

        1. De ergste in dat opzicht was … mijn vader. Die heeft de buurt (en ons) jaren geterroriseerd door zowat elk weekend zat thuis te komen en frequent keiharde muziek op te zetten. Hoe de buren dit al die jaren volgehouden hebben, is me nog steeds een raadsel. Dat we toen door veel mensen zwart werden aankeken, was des te begrijpelijker.

Jullie reactie's zijn welkom en worden altijd gelezen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s