Zwaantje rijden

L1260683 - 2015-05-25 at 08-24-14

Het gebeurt al eens dat ik een foto neem terwijl de instellingen van mijn camera helemaal verkeerd staan. Dat geeft dan niet het gewenste beeld. Deze is ook zo eentje al valt het resultaat nog redelijk mee. Echt scherp is die foto niet. Jammer want het was nog maar de eerste keer dat ik in positie was om zwanejongen op de rug van hun moeder te fotograferen. Zo een kans krijgt een mens maar heel zelden.

Advertenties

14 reacties op ‘Zwaantje rijden

 1. Die heb ik eens eens gevolgd….eerst op haar eieren zitten 2 maanden aan een stuk gaan kijken en dan prachtige foto’s met haar jongen op het water…moeder natuur is soms zo mooi !!!! Prachtig hoor 🙂

  1. Ik probeer dat ook maar heb niet altijd de tijd om ze constant te volgen. Gelukkig zijn zwanen niet alleen trouw maar hebben ze ook roestvaste gewoontes: meestal bouwen ze hun nest op dezelfde plaats. Dan wordt het volgen al eens gemakkelijker.

   1. Ja stef ik moet zeggen het was vroeg deze morgen en ik bleef constant op dezelfde bloem me fixeren omdat er heel de tijd op en af kwamen 🙂 na 100 foto’s mochten er toch wel een paar goeie tussen zitten hahaha

   2. Sorry hoor ik heb hier commentaar gegeven omdat ik juist iets op mijn blog had gezet…het stond er pas op en ik kreeg nog wel commentaren en dacht dat het van jou ook zo was maar nu zie ik dat het op een reactie van u zwaan is 🙂 mijn excuses maar idd deze volgen word wel makkelijker! !!
    Groeten Nancy

    1. Geen probleem. Zo merk ik dat ik je blog nog niet ontdekt had. 😦
     Dat fixeren op één ding ken ik ook: soms probeert een mens toch net die ene foto te nemen. Bloemen zijn niet zo gemakkelijk te fotograferen: toch als ze in de tuin staan. De wind kan parten spelen, insecten komen en gaan, de zon staat niet altijd op de ideale plek,.. Het blijft een uitdaging. Ik hoop dat er tussen die 100 toch minstens één goeie zat.

Jullie reactie's zijn welkom en worden altijd gelezen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.