Rode vlag

Er hangen nochtans rode vlaggen
Er hangen nochtans rode vlaggen

Gisteren las ik in de krant dat het verboden was om in de Reien te zwemmen. Politie en stadswacht zou erop toezien dat het verbod zou worden nageleefd. Tja, dat was vandaag toch anders. Het water ziet er ook niet echt bijzonder geschikt uit om te gaan zwemmen maar het is toch niet verstandig om een rode vlag te negeren.

Advertenties

11 reacties op ‘Rode vlag

    1. Dit vond ik op het intetnet:

      Leden van een zwemclub kunnen de hele periode terecht op dinsdag en donderdag van 18 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur. De afgebakende zone blijft die van vorig jaar, tussen de Carmersbrug en de Duibrugstraat. Recreatieve zwemmers mogen ook voor het eerst het water in. Het publiek zal kunnen zwemmen van 1 juli tot 31 augustus in de weekends, telkens twee dagen van 13 tot 18 uur. Voor de niet-leden van zwemclubs wordt een redder opgetrommeld. Kleedkamers zullen op het nieuwe platform geïnstalleerd worden.

      “Welke dagen er effectief gezwommen kan worden, zal altijd afhangen van de waterkwaliteit”, zegt burgemeester Renaat Landuyt (sp.a). “Dat zullen we tijdig kenbaar maken.”

    1. Tijdens de winter wordt er elk jaar een keer in de Reien gezwommen maar dat zijn dan de leden van een bepaalde zwemclub die graag kou lijden. Plots werd het echter een politiek item en dan kan zoiets opeens wel.

Jullie reactie's zijn welkom en worden altijd gelezen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s