Dag 5 Werken in uitvoer

P1040169 - 2016-01-04 at 12-02-34

Had ik hier als verteld over de werken in de Zoo? Ja? Wel dit is een stukje van die werken.

P1040030 - 2016-01-04 at 10-24-43

Dit is de ingang. Wie een beetje vertrouwd is met de zoo merkt dadelijk dat men daar het één en ander aan het veranderen is. Het resultaat ziet er veelbelovend uit, al moet een mens nu toch vooral afgaan op ‘artistimpressions’. In het echt is dat meestal toch nog net iets anders. Het zal hoe dan ook straf zijn mocht dit voor de zomer al volledig afgewerkt zijn.

Advertenties

8 reacties op ‘Dag 5 Werken in uitvoer

    1. Het was vroeger nochtans de uitstap bij uitstek voor scholieren. Ik ben er als kind eigenlijk elk jaar wel eens geweest. Nadien zowat 20 jaar niet meer tot ik een keer naar Antwerpen wilde N merkte dat het goedkoper was per trein wanneer je er een ticket voor de zoo bij nam. Sindsdien ben ik al veel terug geweest maar dan vooral om foto’s te nemen.

  1. Mee met de tijd zeker? Als de Antwerpse Zoo blijft stilstaan vrees ik dat het einde nabij is. Ook naar de Zoo gaan wordt meer en meer een ‘totaalbeleving’. Kijk maar naar Pairi Daiza.

    1. De zoo zelf is jaren geleden een beetje uitgebreid door de onteigening van enkele huizen. Ook zijn heel wat gebouwen toch dringend aan renovatie toe en daar wordt nu werk van gemaakt. Wel vreemd dat ze tijdens toen Antwerpen-Centraal gesloten was door de grote werken daar, men bij de zoo de kans niet genomen heeft om toen al een deel van die werken te laten doen. Toen waren er minder bezoekers want met de trein was het veel moeilijker bereikbaar.

Jullie reactie's zijn welkom en worden altijd gelezen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s