Dag 17 eentje uit mijn achief

IMG_0610

Het station van Brugge zoals het er uit zag in juni 2008. Intussen is er toch al weer het één en ander veranderd. Toch opvallend: de renovatie van het station is eigenlijk nog niet volledig af en er is eigenlijk nog werk aan. Het buffet staat al een tijdje leeg. Niet dat men nu geen gelegenheid meer heeft om er iets te eten of drinken. Er zijn twee Panos winkels, een Exqi, een Starbucks, een Einstein en mocht dat niet genoeg zijn ook nog twee Carrefourwinkels. Tja, die kunnen mekaar dood concurreren. Het gedeelte waar de politie gehuisvest was, wordt nu onder handen genomen. Hopelijk komt nog andere delen aan de beurt: de lokketen zijn niet meer van deze tijd en ook de betaalde fietsstalling heeft echt zijn beste tijd gehad. Gelukkig is er bij lange niet meer zoveel werk als bijvoorbeeld Gent Sint-Pieters of Mechelen (of de vele andere stations die dringend gerenoveerd moeten worden).

Advertenties

6 reacties op ‘Dag 17 eentje uit mijn achief

  1. Ik ben wel fan van het ‘nieuwe’ station in Brugge. Voldoende winkeltjes (behalve het paraplu-assortiment, nergens te bekennen).
    Ook de openingsuren van bepaalde winkels vind ik te krap, bijvoorbeeld de Panos. Maar dat zal wel bekeken zijn naar het aantal klanten op de late uren.

Jullie reactie's zijn welkom en worden altijd gelezen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.