Driesnarige bas

P2120003 - 2016-02-12 at 16-56-46

Vreemd: ik was altijd ervan overtuigd dat een (contra)bas vier snaren heeft en dan merk ik dat dit een driesnarig exemplaar is (met fel gekleurde snaren dan nog). Ook opvallend: de interactie tussen de twee op deze foto – of eerder het gebrek eraan.

Advertenties

6 thoughts on “Driesnarige bas

 1. Naargelang het aantal snaren dat em ergens doorheen de stad vindt?
  Dat groepje breidt zich regelmatig uit naargelang ze goesting hebben. Ze staan echt op de meest uiteenlopende plekken. ’s ochtends spelen ze in de gang in BXL centraal. In de zomer trekken ze zelfs tot laat de stad in om het en der te spelen.

   1. Dit zijn de enige echte :p.
    Ik weet niet of zij ook moeten op auditie gaan bij de stad om een licentie te krijgen zoals de andere straatperformers moeten doen.

    1. Geen flauw idee hoe dat wettelijk geregeld is. In Brugge moet je eigenlijk een licentie bezitten maar in de praktijk wordt dat zelden gecontroleerd. De politie laat meestal begaan.
     Ooit een jonge gast met een guitar in de hand bezig gezien langs de Charleroise Steenweg: hij kon geen noot muziek en produceerde enkel wat lawaai. Toch werd hij kwaad toen geen mens hem een cent gaf. Eigenlijk was hij zelfs geen schop onder zijn kont waard. 😉

Jullie reactie's zijn welkom en worden altijd gelezen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s