Grijs en grauw

Als er iets is, dat heel vlug tegen steekt, dan is het wel grijs weer. Vooral wat we deze week te verwerken kregen: het lijkt wel of ik in jaren nog eens de zon zag. Echt depri. Tja, een mens kan er helaas niets aan veranderen dus moeten we het nemen zoals het komt. Gelukkig hebben we thuis nog niets moeten verhuizen naar een hogere verdieping wegens watersnood, dus mag ik eigenlijk niet klagen?

P6040070 - 2016-06-04 at 09-33-46

Een grote week geleden was het nog anders: toen kon je nog van het zonnetje genieten. Hopelijk hebben we niet weer gans de zomer zo’n weer: een dag of twee snikheet gevolgd door onweer en dagen vol regen. Ben ik nu een oude zeur (geworden) of wat?

L1350097 - 2016-05-16 at 09-40-43

Voor woensdag en donderdag wordt beter weer voorspelt dus zal ik proberen op maandag en dinsdag voldoende overuren te doen. Met wat geluk kan ik woensdag of donderdag eens een uurtje vroeger vertrekken van het werk. Nu maar hopen dat men dan niet het lumineuze idee krijgt om nog maar eens een wilde staking te beginnen. Al waren de jaren ’80 toch nog een stuk woeliger toch beginnen die treinstakingen te ergeren. Vooral de reden waarom: recupdagen voor uren die eigenlijk niet gepresteerd zijn. Er zijn toch betere redenen om te staken dan dit?

Advertenties

5 thoughts on “Grijs en grauw

Jullie reactie's zijn welkom en worden altijd gelezen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s