Serpentarium

Het Serpentarium in Blankenberge: je loopt er zo voorbij. Vlak bij het casino en ingesloten tussen een vakbond (sic) en een café/brasserie/restaurant loop je er heel rap voorbij. Ook binnen is het niet groot. Maar het is een bezoekje meer dan waard. Het is 8 euro waard.
Zeker: het is klein maar ik kan je geen enkele zoo noemen die zo mooi aangekleed is en zo goed verzorgd. En je wordt er heel vriendelijk ontvangen. Wie in Blankenberge komt en een half uurtje kan vrij maken, zou er verplicht naar toe moeten. Behalve mensen die met last van arachnofobie of afidiofobie. Al zeker mocht U last hebben van herpetofobie.

P9040098 - 2017-09-04 at 14-35-47

Advertenties

10 reacties op ‘Serpentarium

  1. Mijn eerste bezoek indertijd is me ferm tegengevallen. Weinig dieren, het stonk er en het entreegeld niet waard. Blijkbaar veel verbeterd. Dus wagen we het opnieuw als ik weer eens in Blankenberge kom. Ik moet bekennen dat het wel al lang geleden is.

    1. Ik had er vroeger ook negatieve dingen over gehoord maar het is blijkbaar veranderd toen de Zoo van Antwerpen het over nam. Het stinkt er niet maar het is er wel warm. Ik ben er dan ook niet zo lang gebleven want ik riskeerde mezelf te kunnen ruiken. 😉

Jullie reactie's zijn welkom en worden altijd gelezen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.