Ongeduldige verzuchtingen van een fietsloze Flater

Pffffff. Een weekje verlof maar ik ben thuis vandaag. (Een week als je daar die ene feestdag bij rekent uiteraard – maar dit geheel terzijde.) Ik ben niet graag thuis tijdens mijn verlof maar vorige week mocht ik ’s ochtends heel vroeg uitwijken voor een lichte bestelwagen die in de verkeerde richting reed waardoor ik over losliggende kasseien moest rijden. Tja, er zijn zo van die straten die niet geschikt zijn voor bussen of men zou de kasseien moeten vervangen door een aangepast wegdek. Een dag later sprongen er spontaan enkele spaken. Het is al bij al niet verstandig dat ik er nog enkele dagen mee rond reed. Het zegt wel veel over hoe weinig ik mijn fiets kan missen.

Ik ga U, waarde lezers, nog wat vervelen met enkele HDR foto’s. Ik weet het: geen spek voor ieders bek. Soms kan ik het niet laten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Wie deze dagen naar Pairi Daiza gaat, zal ongetwijfeld wel merken dat er dinosauriërs te zien zijn. Geen echte al maken die dingen toch enorm lawaai. Ik vermoed trouwens dat die dieren niet het lawaai maakten dat wat men daar te horen krijgt. Voor mij hoeft dit niet in een zoo en het zijn er gelukkig niet zo veel. Voor veel bezoekers was dit blijkbaar wel de max.

Voor panorama’s durf ik als een een HDR te maken. Al lijken ze onnatuurlijk wat kleur betreft, het levert als eens meer detail en verrassingen in het beeld. Ook bij dieren durf ik dat al eens te proberen. Ze mogen dan wel niet bewegen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

12 reacties op ‘Ongeduldige verzuchtingen van een fietsloze Flater

 1. Kan me voorstellen dat die dinosauriërs voor gezinnen met jonge kinderen wel leuk zijn voor een dagje uit. Al ben ik fan van de Jurassic filmreeks van Steven Spielberg, ik zie in een natuurpark toch ook liever echte dieren, met uitzondering van ‘China Magic Light’…

 2. Foto’s twee en vier staan net sigbaar as swart rame, Stef. Is daar dalk ’n probleem by jou blog? Ek sou graag wou sien wat jy geplaas het. Die ander foto’s is pragtig!

  1. Foto’s twee en vier zijn een soort diavoorstellingen: geen idee waarom dit bij jou niet zichtbaar is want hier merk ik geen enkel probleem. Misschien een ‘adblocker’ die wat te veel blokkeert? Java dat niet up-to-date is? Instellingen van je browser? Ik zou het eigenlijk niet weten. Sorry.
   mvg,

  1. Nu pas gemerkt dat Skynet blogs verdwijnen. Eerlijk gezegd verrast me dat niet. Ik ben daar ooit begonnen en het was van het begin duidelijk dat men bij Belgacom/Proximus niet zo enthousiast waren over die blogdienst. Ooit contact met iemand die daar werkte maar uiteindelijk elders gaan werken is, omdat het duidelijk was die blogdienst heel stiefmoederlijk behandeld werd. Ik voel me hier al jaren goed bij WordPress. Hopelijk vind je ook je stekje en ben je niets kwijt van je ‘huidige’ blog.
   mvg,

Jullie reactie's zijn welkom en worden altijd gelezen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.